Nastavení
15 % tekutá síra (roztok disiřičitanu draselného) bez obsahu čpavku. Používá se jako antioxidant, protibakteriální a...
Velmi ovocné tóny s důrazem na rozmanité a lahodné aroma a vyváženou chuť s dlouhou perzistencí.
Specializovaný enzym určený pro zpracování tvrdého ovoce napomáhá maximálnímu uvolnění šťávy a aromatických látek při...
Svěží, plná ovocná vína s citrusovými tóny.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Komplet na čiření vín.
Dokyselující přípravek do vína. Zlepšení intenzity a chutě. Mikrobiologická ochrana.
Konzervační a stabilizační činidlo.
Speciální enzym k rozkladu ovocných a hroznových kvasů.
Kvasinky pro svěží ovocná červená vína. Dodává lehce kořenité tóny jahody, třešně, višne, trnky, ostružiny, a...
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Vysoce účinný kvalitní bentonit, používá se pro rychlé čiření, odstranění bílkovin a stabilizaci moštů, vín, vermutů,...
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Komplexní ovocné a květinové estery. Tolerantní k chladu.
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Tekuté aroma pro potravinářské použití švestkové chuti a vůně.
Roztok k určení kyselin ve víně a moštech. Obsah:250 ml.
Komplexní aktivátor bakterií pro jablečno-mléčné kvašení.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková červená vína. Tolerantní vůči chladu, pro zrání ve dřevě i nerezových nádobách....
Hroznový koncentrát vhodný k použití v potravinách.
Fruktofilní kvasinky pro restartování zastavené fermentace. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné pro všechny...
Tablety přidávající volnou síru do vína
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Chladnomilné kvasinky na rozkvášení studených moštů k řízenému kvašení za účelem zachování aroma.