Nastavení
Rostlinný prostředek s čiřícím účinkem.
Činidlo šetrně upravující kyselost a zároveň sloužící jako kozervant.
Aroma Višeň je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Chuť a vůně po višni.
Sada určená pro výrobu kvalitní medoviny. Obsahuje fruktofilní kvasinku s vysokou tolerancí alkoholu a výživu...
Pro fermentaci, respektující typické rysy odrůdy hroznů a jejich unikátní lokality. Vhodné také pro produkci vín „sur...
Činidlo upravující kyselost a zvýrazňovač chutí. Má mnohostranné použití.
Prvotřídní tekutý tanin výrazně zvyšuje důraz na tóny červeného ovoce, zvyšuje obsah fenolických sloučenin.
Vysoce účinný kyselý křemičitý sól.
Aroma Pálava je určeno pro použití v nápojích a potravinách. Intenzivnější po odrůdě Pálava.
Tekuté aroma,100 ml.
Vysoce kvalitní tanin, který zlepšuje komplexnost nápoje a vytváří lehké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny karamelu, pražených ořechů,...
Vysoce koncentrovaný tanin z amerického dubu nejvyšší kvality. Do nápoje dodává tóny mochy, kávy, hořké čokolády,...
Vysoce kvalitní chipsy, které do nápoje dodávají tóny vanilky, medu, karamelu, kokosu a mandlí.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Práškový bentonit.
Aroma Lesní jahoda je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.
Výborný bentonit na sodno-vápenaté bázi.
Granulovaný přípravek pro korekci polyfenolů.
Allylisosulfokyanát (Hořčičný Olej)
Je určený k adsorbci tříslovin pro účinnou harmonizaci chutě nápojů.
Aroma Chardonnay je určeno pro použití v nápojích a potravinách.
Nacházíte se na straně 4 z 16.