Nastavení
Kvasinky pro kvalitní prokvašení ovocných kvasů s důrazem na jejich aromatiku.
Svěží, plná ovocná vína s citrusovými tóny.
Velmi ovocné tóny s důrazem na rozmanité a lahodné aroma a vyváženou chuť s dlouhou perzistencí.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková bílá vína. Komplexní aromatika. Květinové, tropické a citrusové tóny. Vhodné i...
Ovocná, harmonická, lehká a svěží růžová vína.
Zátka plastová kvasná mini.
Kvasinky pro primární a sekundární fermentaci, vhodné pro výrobu šumivých vín a ciderů.
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková bílá vína. Komplexní ovocné a květinové estery. Tolerantní k chladu.
Kvasinky pro svěží ovocná červená vína. Dodává lehce kořenité tóny jahody, třešně, višne, trnky, ostružiny, a...
Chladnomilné kvasinky na rozkvášení studených moštů k řízenému kvašení za účelem zachování aroma.
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková červená vína. Tolerantní vůči chladu, pro zrání ve dřevě i nerezových nádobách....
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková aromatická bílá vína. Dodávají tóny grapefruitu, marakuje, angreštu a guavy....
Prémiové kvasinky, vytvářející špičková strukturovaná červená vína. Fruktofilní, tóny černého ovoce, ostružin,...
Komplexní aktivátor bakterií pro jablečno-mléčné kvašení.
Harmonická červená vína s komplexním aroma ovoce, čokolády i tabáku.
Pro potravinářské použití, například při alkoholovém kvašení, nebo vaření různých šťáv. Pracuje na principu snižování...
Prémiové kvasinky, vytvářejí špičková svěží bílá a růžová vína. Produkuje hodně esterů, uvolňuje thioly, květinové a...
Špičková směs univerzálních kvasinek, vytvořená ve spolupráci s australským instituem AWRI. Dávají důraz na...
Speciálně vybrané kvasinky přizpůsobené potřebám středoevropských odrůd zajišťují čisté a stabilní kvašení s důrazem...
Fruktofilní kvasinky pro restartování zastavené fermentace. Mají vysokou toleranci k alkoholu. Vhodné pro všechny...
Prémiové kvasinky, vytvářející svěží, aromatická, řízná a tělnatá bílá vína. Dodávají tropické tóny grapefruitu,...
Kvasinky pro jemná červená a růžová vína. Dodává tóny ostružiny, lesní jahody, třešně, borůvky. vysoká absorpce...
Fruktofilní kvasinky pro speciální typy vín i ostatních nápojů. Mají vysokou toleranci k alkoholu.
Jablečno – mléčné bakterie, které po naočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Balení na 250 l vína.